Om Smarta-Tips

Smarta-Tips.se är en sajt som innehåller olika tips, knep, trix, huskurer, husmorstips (kärt barn har många namn!) samlade under ett och samma tak. Tanken är att det ska vara enkelt och roligt både att finna smarta lösningar till ett specifikt problem, men också att bli överraskad och inspirerad av nya ideér. 

Jag som har skapat Smarta-Tips är en ung tjej som heter Åsa, och tipsen kommer både från mig själv och ifrån sidans besökare. Jag testar så många tips jag kan och lägger bara upp sådana som verkar vara bra och pålitliga. Vem som helst kan sedan betygsätta och kommentera alla dessa tips.

Varför jag skapade Smarta-Tips är för att jag själv tycker det är väldigt roligt med husmorstips, huskurer och andra små smarta metoder som underlättar i vardagen. Jag har tidigare själv sökt mycket efter husmorstips och andra smarta tips för bland annat köket, städning, trädgården, mina husdjur och skönhetstips och har stor glädje av hur de underlättar livet lite grann för mig. Nu vill jag göra det lättare att hitta, dela och diskutera alla dessa smarta tips som finns här i världen!

 

Jag hoppas att du hittar ett smart tips som just du har nytta och glädje av!

Du får väldigt gärna bidra med dina egna smarta tips och hjälpa sidan att växa.

 

Mycket nöje!

Hälsningar,

Åsa